Job hos Elma: Servicetekniker

Job hos Elma: Servicetekniker

Vi udvider igen serviceafdelingen hos Elma instruments og har derfor brug for en frisk tekniker der kan varetage service på blandt andet inspektionskameraer og kabelsøgere. Udover arbejdet med disse to områder vil der også være opgaver inden for vores andre kalibreringsområder, der omfatter el, temperatur, fugt, laser, termokameraer m.m.. Der vil selvfølgelig være grundig oplæring, ligesom træning hos producenterne kan forekomme. Vi er i dag 5 ansatte i service, men travlhed og opstart af nye områder gør at vi nu opruster. 

Din profil kan være meget forskellig, da der både indgår mekanik og elektronik. Som eksempel kan nævnes elektronikmekaniker, automekaniker eller lignende, men hold dig ikke tilbage hvis du mener du har en profil der matcher. Da jobbet indeholder reparation af kameraer der anvendes i kloakker, skal du ikke være bange for at få snavsede hænder. Vi sørger selvfølgelig for at der er alle nødvendige og ønskelige værnemidler.

Elma Instruments tilbyder en attraktiv lønpakke med: fast løn, bonusordning. frokostordning og pensionsordning.

Kontakt Jonas Sodemann på tlf.: 4595 4588, hvis du ønsker yderlige oplysninger. Send din ansøgning på cv@elma.dk

Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
www.elma.dk

Elma Instruments A/S er Skandinaviens førende virksomheder inden for håndholdt / transportabelt test- og måleudstyr. Vi er 50 medarbejdere og har afdelinger i Danmark, Sverige og Norge Vi er eksklusiv distributør for en række af verdens førende instrumentproducenter og henvender os til mange brancher bl.a. el-, tele/data-, ventilations-, vvs-, energi-, termografi-, miljø-, bygge-, og autobranchen.