test

Håndholdt termografering

FLIR håndholdte termografikameraer er designet til at give brugerne mulighed for at identificere og analysere termiske variationer i realtid. Uanset om det drejer sig om at opdage energitab i bygninger, diagnosticere elektriske problemer eller udføre forebyggende vedligeholdelse af maskiner, leverer FLIR håndholdte termograferingsenheder pålidelige resultater og bidrager til at hæve standarden inden for termisk billedteknologi.

> Læs mere her

Lækagesøgning / Elektrisk udladning / Akustisk kamera

FLIR akustiske kameraer kombinerer avanceret akustisk sensorteknologi med højopløselig billedbehandling for at muliggøre præcis lokalisering og visualisering af højfrekvente lydkilder. Uanset om det drejer sig om at identificere lækager, fejl i elektrisk udstyr eller andre lydbaserede udfordringer, leverer FLIR akustiske kameraer en overlegen løsning..

> Læs mere her
 

Proces / Automation

FLIR fastmonterede termiske kameraer anvendes til mange forskellige applikationer, hvor måling af en temperatur kan have betydning for enten proceskontrol og kvalitetssikring, tilstandsbaseret/forebyggende vedligehold eller detektering af brand EFD (Early Fire Detection).

Afhængig af applikationen tilbyder Flir en række forskellige kameraer. Alle kameraer har forskellige konfigurations muligheder afhængig om man ønsker ”stand-alone” løsninger, om de skal integreres i eksisterende SRO eller CTS-anlæg eller kobles op på eksisterende video overvågningsanlæg. 

> Læs mere her

Master Distributør for FLIR i mere end 30 år

FLIR har siden 1978 designet, udviklet, fremstillet og markedsført termiske kameraer. FLIR bringer innovative sensorløsninger ind i dagligdagen gennem termiske billeddannelse, billeddannelse med synligt lys, videoanalyse, måling og diagnostik. FLIR tilbyder en produktportefølje af termiske kameraer til industrien indenfor b.la. el-termografi, bygningstermografi, procesovervågning, fejlfinding på elektronik, brandovervågning, overvågning til sikkerhedsovervågning m.m. Størstedelen af håndholdte kameraer bliver produceret i Stockholm Sverige og Tallinn Estland andre kameraer produceret i USA.

Elma Instrument har været Master Distributør for FLIR i mere end 30 år og har stor erfaring i salg, rådgivning og anvendelse af termiske kameraet til industrien, byggeriet og tekniske installationer. Har du i tvivl om hvilket termisk kamera eller løsning der er egnet til jeres brug eller projekt, så kontakt os gerne og vi skal hjælpe med hvilken løsning, der er bedst både økonomisk og teknisk.