Minikataloger

Nedenfor finder du pdf'er på Elma Instruments minikataloger der giver dig et lille indblik i forskellige fokusområder i vores store produktprogram.

Intro

Minikatalog: Termokamera

Gør det usynlige synligt med termografi. Her finder du et lille udvalg af vores brede program. Programmet spænder fra termisk add-on til smartphone, med stik eller trådløst, samt lette ”peg-og-skyd” modeller, til den anden ende af skalaen, hvor certificeret termografi, stiller krav til både opløsning og følsomhed.

Se hele vores termiske program på vores hjemmeside for tilbehør som f.eks. tele- og vidvinkellinser og meget mere. Så om opgaven er at se store detaljer som gulvvarme, eller de helt små detaljer gennem telelinsen på højspændingsstationen, finder du det hos Elma.

Hent kataloget her

Minikatalog: Installationstestere

Få kontrol over dine installationer med Elmas installationstestere. Vi tilbyder markedets største udvalg og har i dette minikatalog valgt at fokusere på fire af Best sælgerne lige fra dén der er hurtig fordi den er simpel, til dén der er hurtig fordi den er avanceret.
 
Udforsk det fulde sortiment på vores hjemmeside, hvor du også kan finde tilbehør et stort udvalg af tilbehør. Uanset om hvad du har brug for at teste, har Elma det rette værktøj til opgaven.

Hent kataloget her

Minikatalog: Solceller

Både ved idriftsætning, fejlfinding og til verifikation af virkningsgrad, skal der måles på solcelleanlæg. Specielt fejlfinding kan være en kompleks opgave, uden det rette måleudstyr. Her finder du et udvalg af vores måleudstyr til både lokalisering af fejl, verifikation og til DC installationstest ved idriftsætning.

Flere af instrumenterne måler helt op til højeste nominelle driftsspænding på 1500VDC, som findes på visse anlæg.

Hent kataloget her

Minikatalog: Tangamperemetre

Lille fleksibel tang der kommer til overalt, eller store kæber som griber over parallelle forsyninger. Eller tangmultimeter, som både kan måle strømme, tilbyder multimeterfunktioner eller endda måler effekt.

Der findes tangamperemetre til enhver måleopgave, fra AC i stikkontakten til DC fra f.eks. solceller eller elbilens drivlinje, som kræver højeste kategori IV at måle op. Her finder du et lille fokusprogram af vores mest populære tænger.

Hent kataloget her

Minikatalog: Multimetre

Elma tilbyder mange forskellige multimetre og har løsningen for alle faggrupper.  Her viser vi et lille udvalg fra basismultimeter til multimetre med specielle funktioner til mekaniker, HVAC tekniker og måling af ekstra høje DC spændinger på f.eks. solpaneler samt funktioner til måling på elektronik og komponenter.

Alle vores multimetre er i robust konstruktion og højeste sikkerhedskategorier III og IV. Finder du ikke lige din model her, så kontakt os og se hele vores brede program.

Hent kataloget her

Minikatalog: Netværkstestere

Optimer din netværksydelse og opdag potentielle problemer med vores udvalg af netværkstestere. Vores minikatalog præsenterer et nøje udvalgt sortiment af avancerede værktøjer, der gør det muligt at fejlfinde og analysere netværkseffektivitet på en enkel og effektiv måde.
 
Uanset om du har brug for en kompakt netværkstester med trådløs funktionalitet, eller en avanceret model med omfattende testmuligheder, er vores program designet til at imødekomme forskellige behov. Fra brugervenlige enheder til avancerede professionelle løsninger, Vi dækker hele spektret af netværkstestning.

Hent kataloget her

Minikatalog: Lasere & Kabelsøgere

Entreprenørens vigtigste måleværktøj samlet i et minikatalog. Alt fra nivellering af terræn til rør samt kabel og installationslokalisering i terræn. Om det er simpel søgning for at undgå graveskader eller avanceret søgning af installationer og rør, finder du det mest gængse samlet her.

Nivelleringslasere, afstandsmålere som også kan anvendes i dagslys, maskinsensorer, rørlægningslasere og kabel- og sondesøgere til avanceret søgning og fejlfinding.

Hent kataloget her

Minikatalog: Minicam SOLOPro+

Skubbekamera er essentielt for alle som arbejder med kloakinspektion og inspektion af andre rørinstallationer. Minicam er et af de førende brands som tilbyder høj billedkvalitet og god ergonomi i ekstremt robust udførsel, med styrbart kamerahoved og stikpind, så også grenrør kan inspiceres. Her har vi samlet et udvalg af SoloPro+ systemet som med længder fra 40 til 120 meter, danske menuer og Dandas katalog for direkte WinCan rapportering er det foretrukne valg til inspektion. Minicam tilbyder også selvkørende systemer, eksplosionssikker ATEX udførsel og opbygning af TV-Inspektionsbiler.

Hent kataloget her

Minikatalog: Kølebranchen

Kølebranchen er afgørende for en bred vifte af sektorer, herunder fødevareindustri, sundhedssektor samt produktion og transport. Derudover er branchen blevet en stor del af den grønne omstilling, hvor den elektriske infrastruktur skal klimatisere vores bygningsmasse via varmepumper.

I dette katalog samles et udvalg af de mest essentielle værktøjer til kølemiddel- og elektrisk arbejde på varmepumper.

Hent kataloget her

Minikatalog: Lorex Videoovervågning

LOREX Canadisk producent af kvalitets videoovervågning til mindre industrivirksomheder, butikker og private som ønsker at etablere videoovervågning med intelligente funktioner som ”Smart Detection” af bl.a. personer, køretøjer, dyr m.m. Systemet har også mulighed at lave bl.a. ”Heat Mapping” og ”People Counting”, smart søgning på både numre og farver. LOREX nye ”Fusion” system gør det muligt at kombinerer kablet kameraer med Wi-Fi kameraer, som både kan tilgås på skærm, via app på mobil/tablet eller via en klient på PC.

Hent kataloget her