Minikataloger

Nedenfor finder du pdf'er på Elma Instruments minikataloger der giver dig et lille indblik i forskellige fokusområder i vores store produktprogram.

Intro

Minikatalog: Termokamera

Gør det usynlige synligt med termografi. Her finder du et lille udvalg af vores brede program. Programmet spænder fra termisk add-on til smartphone, med stik eller trådløst, samt lette ”peg-og-skyd” modeller, til den anden ende af skalaen, hvor certificeret termografi, stiller krav til både opløsning og følsomhed.

Se hele vores termiske program på vores hjemmeside for tilbehør som f.eks. tele- og vidvinkellinser og meget mere. Så om opgaven er at se store detaljer som gulvvarme, eller de helt små detaljer gennem telelinsen på højspændingsstationen, finder du det hos Elma.

Hent kataloget her

Minikatalog: Solceller

Både ved idriftsætning, fejlfinding og til verifikation af virkningsgrad, skal der måles på solcelleanlæg. Specielt fejlfinding kan være en kompleks opgave, uden det rette måleudstyr. Her finder du et udvalg af vores måleudstyr til både lokalisering af fejl, verifikation og til DC installationstest ved idriftsætning.

Flere af instrumenterne måler helt op til højeste nominelle driftsspænding på 1500VDC, som findes på visse anlæg.

Hent kataloget her

Minikatalog: Tangamperemetre

Lille fleksibel tang der kommer til overalt, eller store kæber som griber over parallelle forsyninger. Eller tangmultimeter, som både kan måle strømme, tilbyder multimeterfunktioner eller endda måler effekt.

Der findes tangamperemetre til enhver måleopgave, fra AC i stikkontakten til DC fra f.eks. solceller eller elbilens drivlinje, som kræver højeste kategori IV at måle op. Her finder du et lille fokusprogram af vores mest populære tænger.

Hent kataloget her

Minikatalog: Multimetre

Elma tilbyder mange forskellige multimetre og har løsningen for alle faggrupper.  Her viser vi et lille udvalg fra basismultimeter til multimetre med specielle funktioner til mekaniker, HVAC tekniker og måling af ekstra høje DC spændinger på f.eks. solpaneler samt funktioner til måling på elektronik og komponenter.

Alle vores multimetre er i robust konstruktion og højeste sikkerhedskategorier III og IV. Finder du ikke lige din model her, så kontakt os og se hele vores brede program.

Hent kataloget her

Minikatalog: Minicam SOLOPro+

Skubbekamera er essentielt for alle som arbejder med kloakinspektion og inspektion af andre rørinstallationer. Minicam er et af de førende brands som tilbyder høj billedkvalitet og god ergonomi i ekstremt robust udførsel, med styrbart kamerahoved og stikpind, så også grenrør kan inspiceres. Her har vi samlet et udvalg af SoloPro+ systemet som med længder fra 40 til 120 meter, danske menuer og Dandas katalog for direkte WinCan rapportering er det foretrukne valg til inspektion. Minicam tilbyder også selvkørende systemer, eksplosionssikker ATEX udførsel og opbygning af TV-Inspektionsbiler.

Hent kataloget her

Minikatalog: Lasere & Kabelsøgere

Entreprenørens vigtigste måleværktøj samlet i et minikatalog. Alt fra nivellering af terræn til rør samt kabel og installationslokalisering i terræn. Om det er simpel søgning for at undgå graveskader eller avanceret søgning af installationer og rør, finder du det mest gængse samlet her.

Nivelleringslasere, afstandsmålere som også kan anvendes i dagslys, maskinsensorer, rørlægningslasere og kabel- og sondesøgere til avanceret søgning og fejlfinding.

Hent kataloget her

Minikatalog: Kølebranchen

Kølebranchen er afgørende for en bred vifte af sektorer, herunder fødevareindustri, sundhedssektor samt produktion og transport. Derudover er branchen blevet en stor del af den grønne omstilling, hvor den elektriske infrastruktur skal klimatisere vores bygningsmasse via varmepumper.

I dette katalog samles et udvalg af de mest essentielle værktøjer til kølemiddel- og elektrisk arbejde på varmepumper.

Hent kataloget her