Karriere hos Elma Instruments

Elma Instruments A/S er på udkig efter dedikerede og talentfulde individer til at forstærke vores team af eksperter. Som Skandinaviens ledende virksomhed inden for transportabelt test- og måleudstyr tilbyder vi spændende muligheder for at forme din karriere. Se nedenfor for vores seneste jobopslag og fordele ved at være en del af Elma-familien.

Karriere hos Elma Instruments

Ledige Stillinger:

Kommerciel Produktchef – Bygning, HVAC, Fugtmåling
Er du en erfaren produktchef med teknisk indsigt? Vil du være en nøglespiller i udviklingen af vores produktportefølje?

Se vores jobopslag for at lære mere og ansøge.

Søg uopfordret!

Vi søger løbende produktchefer og sælgere af måleinstrumenter. Til begge type stillinger forudsættes funktionserfaring samt teknisk baggrund, såsom ingeniør, el installør, maskinmester, elektriker eller lignende.

Send os dit CV på cv@elma.dk

Hvorfor vælge Elma Instruments A/S?

Innovativt Miljø: Hos Elma Instruments er vi stolte af vores innovative kultur, der opmuntrer til kreativitet og nyskabelse. Vi tror på at tænke ud over grænserne for at skabe løsninger, der gør en forskel.

The Elma Way: Vi arbejder som et team med kunden i centrum og stræber efter at levere mere end forventet. Hos Elma er det sjovt at gå på arbejde, og vi tror på at skabe en positiv og støttende arbejdsplads.

Udviklingsmuligheder: Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og tilbyder muligheder for efteruddannelse og karriereudvikling. Hos os får du ikke bare et job; du får en karrierevej.