Service og kalibrering

Læs om vores serviceafdeling, kalibreringsudstyr og personale. Vi tilbyder kalibrering af langt de fleste fysiske parametre, her kan du også læse om et udvalg og priseksempler, men tøv aldrig med at kontakte os om kalibrering af dit instrument, også selvom det ikke er købt hos Elma Instruments. Vi hjælper gerne.

Service og kalibrering

Service & kalibrering

Hos Elma Instruments lægger vi stor vægt på altid at kunne yde den bedste service. Vi arbejder hårdt på at have markedets hurtigste servicetid, hvad enter det drejer sig om kalibreringer eller reparationer.

I forbindelse med den løbende udvikling af nye instrumenter og vores udvidelse af produktprogrammet, holder vi naturligvis vores serviceværksted up-to-date. Således har vi altid det nødvendige udstyr, faciliteter og tekniske kunnen, til at yde dig den bedste og hurtigste service.

Vores serviceværksted udfører kalibreringer med udstyr, der altid er kalibreret - så det kan spores til national eller international standard.

Kalibreringsindkaldelse

Vi tilbyder gratis indkaldelse af jeres instrumenter, når det er ved at være tid til kalibrering.

Service & Kalibrering 2
Lufthastighedsmåleudstyr 1
Lufthastighedsmåleudstyr 2
Eget værksted 1

Vores værksted

På vores centralværksted er det faguddannet personale, som udfører kalibreringer og reparationer. Dette er med til at sikre den høje kvalitet.

Ud over kalibreringer tilbyder vi også reparationer på alle vores egne mærker. Kalibreringer udføres på alle mærker.

Vi udvider hele tiden med nye kalibreringsområder og uddanner løbende personalet, så vi altid har en opdateret viden.

Kalibrering – hvad er det?

Skal du vælge en sporbar eller akkrediteret kalibrering ?

For at sige det kort, så er en kalibrering en afprøvning af et instruments nøjagtighed. Det betyder, at man undersøger om instrumentet overholder de oplyste specifikationer. Instrumentet holdes op mod en reference, der også kaldes en ”standard”. Denne standard er igen holdt op imod en række instrumenter, der i sidste ende refererer til en national eller international standard. Ved en kalibrering anvendes der typisk en reference, der er 2-4 gange mere præcis, end det instrument der kalibreres. Dette forhold kaldes for TUR (Test Uncertainty Ratio).

Der findes to type af kalibreringer – akkrediteret og sporbar. Begge type af kalibreringer kan spores til national eller international standard og kan have samme kvalitet. Forskel er, at en akkrediteret kalibrering kræver en større grad af dokumentation, efter ISO 17025 standarden, med hensyn til hvordan instrumenter håndteres under hele processen. Dette er en dyr proces som kræver ekstern auditering, hvorfor denne form for kalibrering bliver dyrere. Da begge kalibreringstyper kan være lige nøjagtige, er den prisgunstige sporbar kalibrering det optimale valg i de fleste tilfælde.

Hos Elma Instruments har vi valgt at tilbyde sporbare kalibreringer på alle de mange parametre vores kalibreringslaboratorium udfører. Dette valg har vi truffet, da sporbare kalibreringer dækker 98% af virksomheders behov for kalibrering. Med sporbar kalibrering har vi mulighed for at tilbyde kalibrering med certifikat til meget konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder sporbar kalibrering inden for mange områder, bl.a.:

Prisliste 1

Fugtmåleudstyr (hygrometer)

Sporbar kalibrering af relativ luftfugtighed (%RH) i området 5% til 95%. Som standard kalibreres ved : 20%RH, 50% RH og 80%RH, ved en temperatur på 25°C. Der er mulighed for at bestille ekstra punkter.

Pris kun: 1.195,-

Prisliste 1

Lufthastighed (anemometer) 

Sporbar kalibrering af anemometer i området 0m/s til 28m/s. Som standard kalibreres 10 pkt. (0,3 – 0,6 – 1 – 2 – 3 – 4 – 6 – 8 – 10 – 15m/s). Punkter kan ændres efter ønske.

Pris kun: 1.195,-