Bæredygtighedsarbejde

Hos Elma Instruments er miljø og sikkerhed meget vigtigt. Vi er bevidste om vores ansvar om at bidrage til en bæredygtig udvikling og derfor arbejder vi aktivt med både interne og eksterne mål. Med vores måleinstrumenter og tekniske support tror vi på, at vi kan gøre en markant forskel for miljøet, også uden for vores egen virksomhed.

Vi hjælper vores kunder med at effektivisere ressourceforbruget til bygninger og systemer, hvilket fører til reducerede udslip og en mere bæredygtig udnyttelse af ressourcerne. Eksempler på tiltag, der i høj grad kan gavne klimaet, er optimering af solceller for at producere strøm til det fulde potentiale, identificering af varmelækage i isolering og detektering af miljøfarlige udslip. Nedenfor følger en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi arbejder for et bæredygtigt miljø.

Energioptimering

Forbedre energieffektiviteten ved at optimere brugen og reducere forbruget. Opdag energitab og ineffektivitet ved hjælp af energianalyse og termografi.

Læs mere om energioptimering

Solceller

Efter installationen er vedligeholdelse og effektoptimering afgørende for at sikre høj ydeevne og maksimal elproduktion. Brug fejlfindingsværktøjer til identifikation og løsning.

Læs mere om solceller

Opladningsinfrastruktur

Dedikerede måleinstrumenter forenkler installationsproces og dokumentation. Dette kan øge antallet af installerede ladestandere og understøtte brugen af elbiler.

Læs mere om opladningsinfrastruktur

Opfølgning & rapportering

Med vores måleinstrumenter bliver datalogning og lagring af data som energiforbrug og systemydelse let. Forståelige data gør det nemmere at evaluere tidligere tiltag og bæredygtighedseffekt.

Læs mere om opfølgning & rapportering

Arbejdsmiljø & sikkerhed

Vores produkter er designet til at identificere potentielle farer, gennemgå miljøforhold og gennemgå ydeevnen af forskellige sikkerhedssystemer og udstyr for at opdage og forebygge skader.

Læs mere om arbejdsmiljø & sikkerhed

Indutrades miljøarbejde

Elma Instruments indgår i Indutrades koncern med over 200 andre virksomheder. Indutrade har høje standarder for miljø og bæredygtighed, som Elma Instrument overholder og hele tiden udvikler.

Læs mere om Indutrades miljøarbejde

Vores påvirkning af miljøet

Vi er bevidste om, at fremstilling og transport af vores produkter har en vis indvirkning på miljøet. Derfor arbejder vi internt med at optimere emballageløsninger, bruge miljøvenlige transportmuligheder og reducere vores spild.

Læs mere om vores påvirkning af miljøet

Gennemsigtighedsloven

Hos Elma Instruments, som er en del af Indutrade-koncernen, stræber vi aktivt efter at sikre grundlæggende menneskerettigheder og fremme gode arbejdsforhold. Denne ambition præger vores egen drift såvel som forsyningskæden.

Læs mere om gennemsigtighedsloven