Brands hos Elma Instruments

Her finder du en liste og en kort beskrivelse over mange af de verdenskendte brands og varemærker som vi markedsfører i hele Skandinavien. Vores mission er at tilbyde dig verdens bedste udvalg i test og måleudstyr og der kommer hele tiden nye brands til.

Intro

Alltest Pro

Alltest Pro har udstyret motorbranchen med de mest avancerede test- og fejlfindingsværktøjer til forebyggende vedligehold siden 1985. Virksomheden udsprang af en pumpevirksomhed, som efter installation af svært tilgængelige pumpemotorer i aggressive miljøer, havde brug for et avanceret analyseinstrument som kunne bringes til motoren, i stedet for at bringe motoren til testbænken. Så ALLTEST Pro ved hvad de taler om.

Porteføljen er vokset, så de nu tilbyder alt fra simpel motortest ved sammenligning af viklinger i AC motorer til avanceret analyse af DC motorer på f.eks. elektriske køretøjer.

Se alle vores produkter fra ALLTEST Pro her…

Chauvin Arnoux

Chauvin Arnoux er en af de ældste og mest innovative virksomheder i verden inden for elektriske og elektroniske test- og måleinstrumenter. Virksomheden blev grundlagt i 1893 og har siden da opnået mere end 250 patenter. Nogle af deres meriterende opfindelser inkluderer universaltesteren fra 1927, multimeterets forfader, strømtangen samt sløjfeimpedanstangen. Chauvin Arnoux bibeholder sin innovative tilgang ved at øremærke en del af omsætningen til udvikling. Virksomheden sikrer den velkendte, høje kvalitet ved selv at varetage alt fra design til produktion og kalibrering på egne fabrikker, primært i Frankrig. Chauvin Arnoux har en kolossal produktportefølje, og hvad end det drejer sig om højspændingstest, måling af ledningsevne, temperatur eller jordens resistivitet, findes der et egnet måleinstrument. I dette årtusinde har Chauvin Arnoux især markeret sig med QualiStar-serien af avancerede elkvalitetsanalysatorer og den enklere PEL-serie.

Se alle vores produkter fra Chauvin Arnoux her…

Comemso

Comemso er en tysk virksomhed, der er kendt for sin ingeniørkunst. Siden 2009 har Comemso udviklet, designet og produceret battericellesimulatorer til test af elektriske køretøjers batterisystemer og udstyr til test af opladningssystemer. Comemsos produkter er kendt for deres unikke egenskaber og høje kvalitet, og de benyttes af førende elbilfabrikanter og energiselskaber.

Se alle vores produkter fra Comemso her…

Crowcon - Detektering af gas redder liv

Crowcon Detection Instruments Ltd. er en del af Halma group plc, en gruppe af organisationer, der er dedikeret til at levere sikkerheds-, sundheds- og miljøteknologier på tværs af mange brancher. 

Crowcon fokuserer på detektion af gasser, og er markedsledende gennem forståelse af, og tilpasning til, både nuværende og fremtidige krav. Visionen er at beskytte mennesker og miljø mod gasfarer ved at levere både single- og multigas detektorer, i ekstremt robust udførsel, til komplet personbeskyttelse under alle forhold.

Se alle vores produkter fra Crowcon her…

Digitron

Digitron har designet og fremstillet instrumentering i over 40 år og er en førende leverandør af instrumenterings- og overvågningsløsninger til industrier over hele verden. Deres omfattende sortiment af produkter inkluderer brugervenlige håndholdte termometre, trykmålere og dataloggere til deres topmoderne trådløse temperaturovervågningsløsning. Det hjælper kunder med at opfylde sikkerhedskrav og med at håndtere deres HACCP-program. Rototherm har en stærk arv inden for temperatur og tryk, efter at have designet og fremstillet verdens første damptrykmåler i 1840 og opfandt den bimetalliske termometer i 1920’erne.

Se alle vores produkter fra Digitron her…

Elspec

Elspec er en af verdens førende producenter af instrumenter og software til elkvalitetsanalyse og energilogning. Produktsortimentet spænder fra håndholdte instrumenter til spændingslogning på et-fasede installationer til fastmonterede tavlekomponenter med avancerede overvågningsfunktioner. Fælles for Elspecs produkter er den unikke software PQSCADA Sapphire, som tilbyder dataanalyse med en hidtil uset detaljegrad.

Se alle vores produkter fra Elspec her…

Emazys

Emazys  er udviklet og produceret i Danmark, for at sikre optimal udbytte af solcelleanlæg, hvilket er essentielt i den grønne omstilling. Emazys tilbyder testudstyr til installerede solpaneler. Teknologien er patenteret og unik, impedansspektroskopi, som kan analysere sundhedstilstanden for hele solcellestrenge og udpege nøjagtig placering af fejl.

Hjertet i produktprogrammet er den transportable Z-serie, som sikrer optimal drift og hurtig fejlfinding på hundreder af store solcelleparker verden over.

Se alle vores produkter fra Emazys her…

EuroSMC

EuroSMC blev grundlagt i 1986 med det formål at designe og fremstille elektronisk udstyr til idriftsættelses- og vedligeholdelsesopgaver i transformerstationer og kraftværker, primært beskyttelseskomponenter. EuroSMC er blandt de stærkeste brands på markedet for netop dette felt. 

EuroSMC tilbyder et bredt sortiment af instrumenter til test og verifikation af maksimalafbrydere, herunder både instrumenter til primary injection og secondary injection, samt dynamiske mikroohmmetre til måling af slutte/brydeevne og modstand i kontaktsæt.

Se alle vores produkter fra EuroSMC her…

FLIR

FLIR har siden 1978 designet, udviklet, fremstillet og markedsført termiske kameraer. FLIR bringer innovative sensorløsninger ind i dagligdagen gennem termisk billeddannelse, billeddannelse med synligt lys, videoanalyse, måling og diagnostik.

FLIR tilbyder en produktportefølje af termiske kameraer til industrien indenfor bl.a. el-termografi, bygningstermografi, procesovervågning, fejlfinding på elektronik, brandovervågning, overvågning til sikkerhedsovervågning m.m. 

Størstedelen af håndholdte kameraer bliver produceret i Stockholm Sverige og Tallinn Estland, mens andre kameraer bliver produceret i USA.

Se alle vores produkter fra FLIR her…

Gossen

Siden tilføjelsen af fotometri efter etableringen i 1932, har Gossen-Photo arbejdet målrettet med højpræcisions måling af bl.a. belysningsstyrke. Med mottoet ”Tradition er godt – innovation er bedre” har de formået at holde sig i teknologisk front helt op til i dag.

Med højt specialiseret team og tysk kvalitet, tilbyder Gossen-Photo tre produktlinjer, Fotometri, Spektral fotometri og fotografi, som alle ligger i højeste klasse indenfor nøjagtighed og repeterbare målinger.

Se alle vores produkter fra Gossen-Photo her…

HIK Micro

HIKMICRO har specialiseret sig i udvikling af termisk samt akustisk teknologi. De udvikler, producerer og leverer håndholdte termiske kameraer, akustiske billedkameraer og lækagedetektorer. Disse produkter bruges i vid udstrækning til bygningsinspektioner, HVAC, EL-tavler samt anden vedligeholdelsesinspektion - hvilket øger sikkerheden og effektiviteten af industrielle inspektioner.

Se alle vores produkter fra HIK Micro her…

HT Instruments

Det italienske firma HT Instruments er kendt for at levere pålidelige måleinstrumenter af høj kvalitet. HT Instruments har indtaget en førende position på markedet for instrumenter til test og analyse af solceller. Deres sortiment er omfattende og inkluderer også digitale.

Se alle vores produkter fra HT Instruments her…

Kimo Sauermann

Sauermann Group leverer globalt detektions-, målings- og kontrol løsninger, som sikrer overlegen indendørs luftkvalitet til slutbrugere. Firmaet leverer de rigtige platforme og teknologiske fremskridt med fokus på detektionsmåling og kontrol af indendørs luftkvalitet.

Se alle vores produkter fra Kimo Sauermann her…

Kyoritsu

Kyoritsu er en af verdens førende producenter inden for måleinstrumenter. Siden virksomhedens grundlæggelse i Japan i 1940 har de fremstillet en bred vifte af produkter, herunder multimeter, spændingstestere, isolationsmålere, effektanalysatorer og tangamperemeter. Kyoritsu er især kendt for deres minitangamperemeter, som kan bruges til både almindelig strømmåling og måling af lækstrøm.

Se alle vores produkter fra Kyoritsu her…

Leica Geosystems

I 200 år har Leica Geosystems leveret banebrydende løsninger til opmåling af verdenen. Løsningerne benyttes globalt af fagfolk til opmåling, udmåling, nivellering og maskinstyring. 

Den Schweiziske teknologi sikrer, at Leicas instrumenter opfylder de højeste krav til præcision og kvalitet, hvorfor de produceres i topmoderne anlæg over hele verden, hvor schweizisk teknologi kombineres med et enestående håndværk.

Hos Elma finder du hele programmet af afstandsmålere, rotations- og linjelasere, rørlæggere og nivellering. 

Se alle vores produkter fra Leica Geosystems her…

Leitenberger

DRUCK & TEMPERATUR Leitenberger står for flere årtier med erfaring inden for områderne måling, test og kalibreringsteknologi for målene tryk, temperatur, drejningsmoment og kraft. Gennem state-of-the-art produktionsmetoder og et meget højt vertikalt udvalg af produktion, tilbyder vi vores kunder konsekvent enestående kvalitet.

Vores innovative ånd og den kontinuerlige udvikling af vores produktportefølje gør os i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på individuelle kundebehov. Vores virksomhedssucces suppleres af omfattende branchekendskab og en udtalt vilje til at betjene vores kunder.

Se alle vores produkter fra Leica Geosystems her…

Loggerflex

Loggerflex som er lokaliseret i Vancouver Canada, hvor de også udvikler og producerer trådløse dataloggere til måling af bl.a. termperatur, fugtighed, Co2 indhold, GPS-lokalisering, impulsregistrering m.m. Enhederne kobles nemt og sikkert op til eksisterende trådløst netværk eller via indbygget simkort.
Alle data tilgås via egen webbrowser, hvor registrering, logning og evt. alarmkriterier tildeles. 

Ud over at være industrielt designet i funktion og miljøtilpasset, er det prisvindende design også neutralt i krævende kontorbyggerier, hvor sensorer ikke skal skæmme. 

Se alle vores produkter fra Loggerflex her…

Lorex

Lorex er et canadisk firma, som i mere end 30 år har leveret high-end videoovervågningssystemer til det canadiske og amerikanske marked. Systemerne er primært udviklet til mindre industrivirksomheder, butikker og private som ønsker at etablere videoovervågning i høj kvalitet. Systemerne er opbygget i netværkssystem (NVR), hvor man i en systemboks har indbygget harddisk og kameraerne er tilsluttet med et netværkskabel eller via Wi-Fi. IP kameraerne forsynes med PoE direkte fra boksen – Plug and Play. Systemboksen kan vise op til 16 IP-kameraer med netværkskabel eller en kombination, hvor man også kan kombinere med trådløse kameraer. De trådløse kameraer kan også køre ”stand-alone” via en APP – alt i alt en super fleksibel løsning til dem der ønsker et hurtigt, nemt og  ukompliceret videoovervågningssystem med højt sikkerhedsniveau.

Se alle vores produkter fra Lorex her…

Metrel

Siden sin grundlæggelse i 1957 har Metrel udviklet sig fra en lokal fabrik til en af verdens førende producenter af test- og måleudstyr. Metrels fokus på udvikling og forbedring af deres produkter tager udgangspunkt i brugernes behov. Dette er en væsentlig årsag til, at Metrels måleinstrumenter er blandt de mest intuitive og brugervenlige på markedet. Der lægges vægt på lokale sprog og standarder for at sikre en optimal brugeroplevelse. 

Metrel har været en fast del af Elmas sortiment i mange år, og der findes næppe en elektriker, som ikke har haft en Metrel installationstester i hænderne på det ene eller andet tidspunkt. Metrel har også et bredt udvalg af kvalitetsinstrumenter til bl.a. elkvalitetsanalyse, EVSE-test, lavohmsmåling og maskintest.

Se alle vores produkter fra Metrel her…

Micronics Ltd

Micronics Ltd begyndte at handle i 1985. De blev oprettet for at designe og markedsføre ultralydsflowmålere til industri og handel. Siden starten har Micronics solgt vandmålere i mere end 50 lande. De fokuserer primært på bærbare “Time of Flight”-målere, hvoraf nogle markedsføres under det registrerede varemærke Portaflow™. Deres ”clamp-on” ultralydsflowmålere til mange formål fortsætter med at vokse i popularitet. Kombiner Micronics produktudvalg med software til Flow Analysis og ekspertpersonale for at udføre flowundersøgelser. Fra introduktionen af det første bærbare instrument markedsfører virksomheden nu en række forskellige produkter, herunder “Time of Flight” og “Doppler”-teknologi. Sortimentet inkluderer bærbare instrumenter og faste målere baseret på brug af ikke-invasiv ultralydsoverførsel. Dette detekterer væskeflowhastigheden i lukkede rør eller åbne kanaler. 

Se alle vores produkter fra Micronics Ltd her…

Minicam Ltd

Minicam Ltd er specialiseret i fremstilling og salg af rørinspektions systemer, herunder Proteus™ traktoranlæg, SOLOPRO+™ skubbekameraer og rapporteringssoftware. I næsten 30 år har Minicam brugt deres branchekendskab og kundeinput til løbende innovation. Minicam udvikler førende løsninger til udfordrende miljøer og producerer intelligente, brugervenlige, holdbare systemer i høj kvalitet, der holder deres kunder i gang.

Minicam lægger stor vægt på pålidelighed og holdbarhed, og de designer systemer, der er holdbare både til krævende arbejdsforhold og ved håndtering. Disse systemer kan serviceres effektivt, så arbejdstiden maksimeres. Minicam designer og producerer næsten alle komponenter internt, hvilket sikrer de højeste kvalitetsniveauer og evnen til at imødekomme kundernes behov.

Se alle vores produkter fra Minicam Ltd her…

Minneapolis BlowerDoor

I mere end 30 år, har Minneapolis BlowerDoor været markedsledende inden for levering af udstyr til bl.a. at trykteste bygninger i forbindelse med tæthedsmåling. 

Udover tæthedsprøvning af bygninger, så er applikationerne også tæthedsmåling af ventilationsanlæg, test af tæthed af renrum til pharma industrien og hospitaler, tæthedsmåling af serverrum i forbindelse med etablering af automatisk brandslukning. 

Minneapolis BlowerDoor er udover sin høje kvalitet også associeret med at deres software er stabil og gennemtestet, samt opfylder gængse standarder for tæthedstest. Minneapolis Blowerdoor udstyr produceres i Minneapolis USA.

Se alle vores produkter fra Minneapolis BlowerDoor her...

NTi Audio AG

NTi Audio AG er en anerkendt og professionel producent af test- og måleløsninger til akustik, audio og vibrationsapplikationer. Med hovedkvarter i Schaan, Liechtenstein, har NTi Audio specialiseret sig i produkter til måling af miljøstøj på byggepladser, lufthavne, spillesteder med levende lyd og sportsarenaer. Instrumenterne kan leveres som permanente installationer og som bærbare sæt. Derudover tilbyder NTi Audio udstyr til komplette løsninger i forbindelse med rum- og bygningsakustiske målinger, lydkilder, håndholdte analysatorer og software til at foretage den nødvendige analyse og rapportering. NTi Audio leverer også instrumenter til test af højttaleranlæg i sikkerhedskritiske miljøer og evakueringssystemer ved brug af STIPA-analyse.

Se alle vores produkter fra NTi Audio AG her…

Nuova Fima

Nuova Fima er den førende italienske producent af trykmålere, elektroniske tryktransmittere, væskeseparatorer, termometre, termobrønde til måling og kontrol af tryk og temperatur i industrielle processer. Produktionen garanterer høj kvalitet, overholdelse af de højeste standarder, når det kommer til præcision og sikkerhed, overensstemmelse med en række internationale certificeringer. Med mere end 80 års historie og 5 filialer rundt om i verden, har Nuova Fima altid bidraget til eksporten af “Made in Italy” over hele verden, og har givet et bemærkelsesværdigt bidrag til udviklingen af måleinstrumenter.

Se alle vores produkter fra Nuova Fima her…

Ofil Systems

Siden 1993 har Ofil Systems været en af de verdensførende udviklere og producenter af corona-kameraer – optiske og digitale systemer til UV-detektion og billedløsninger. Ofil Systems udviklede det første coronakamera til brug i dagslys i år 2000 og har siden produceret en bred vifte af løsninger til jernbane- og elindustrien.

Se alle vores produkter fra Ofil Systems her…

OmniSense

OmniSense er førende inden for realtids, cloud-baserede fjernovervågningsløsninger. Med OmniSense Remote Monitoring kan brugere se sensordata i realtid fra enhver browser på sin stationære, bærbare eller mobile enhed. OmniSense benytter sig af batteridrevne sensorer, der kommunikerer trådløst med gatewayen med indbygget simkort.

Se alle vores produkter fra OmniSense her…

Phynix GmbH

Tyskland er kendt for deres exeptionelle høje standard og kvalitet, og tysk producerede Phynix er ingen undtagelse. De er førende inden for lagtykkelsesmåling af coating. Med over 20 års erfaring og fokus på kvalitet og innovation producerer de lag- og  godsstykkelsesmålere for proffesionelle. De kan måle både på magnetiske og ikke magnetiske metaller. 

Se alle vores produkter fra Phynix her…

Protimeter

Protimeter har mere end 70 års erfaring, og tilbyder innovative, dynamiske og højtydende professionelle fugtmålere og tilbehør. Produkterne er designet med slutbrugeren i tankerne, leverer høj nøjagtighed, er nemme at bruge og er bygget i en holdbar kvalitet.

Fugtmålere og tilbehør bruges til  byggeri, undersøgelse og boliginspektion, genopretning af vandskader og til landbrug.  Med Protimeter's professionelle fugtmålere og tilbehør i værktøjskassen får du præcision og pålidelighed.

 

Se alle vores produkter fra Protimeter her…

AB QVINTUS

AB QVINTUS leverer et dybt og bredt udvalg af måleinstrumenter til temperaturtryk og ventiler til det europæiske marked. De har over 65 års erfaring i branchen. I de seneste år har QVINTUS også fokuseret på salg af digitale instrumenter som sensorsendere.

QVINTUS’ ambition er at tilbyde kunderne en personlig behandling med skræddersyede løsninger og produkter, med den rette kvalitet tilpasset til kunden.

 

Se alle vores produkter fra AB QVINTUS her…

Radiodetection

Radiodetection er en af ​​verdens førende inden for styring af kritisk infrastruktur og forsyningstjenester, der leverer det bedste udstyr og løsninger designet til at forhindre skader, administrere aktiver og beskytte liv. Radiodetection blev grundlagt i 1977 og er globalt anerkendt for sit etablerede udvalg af værktøjer og digitale løsninger. Avancerede detektionsværktøjer gør det muligt at identificere og spore underjordisk infrastruktur. Radiodetections udvalg omfatter præcisionslokaliseringsværktøjer, kabelforsinkelsesværktøjer, magnetiske lokalisatorer, jordgennemtrængende radar (GPR), affugtere og kabelfejlfindingsteknologi.

 

Se alle vores produkter fra Radiodetection her…

Sagab Electronic AB

Det er nu over 30 år siden, at Sagab Electronic AB opfandt VoltStick® Phasen og dermed for første gang gjorde det muligt at opdage spænding uden berøring. Serien inkluderer også multimetre, spændingstestere, luxmålere og mere. Siden 2011 er SAGAB ejet af Elma Instruments.

 

Se alle vores produkter fra Sagab Electronic AB her…

SebaKMT

Grundlagt i 1951 har Seba arbejdet målrettet for at forhindre spild af værdifuldt drikkevand, ved udvikling af måleudstyr til lokalisering af lækager i vandrør i distributionsnettet. Produkterne spænder bredt, fra simpel håndholdt udstyr til akustisk søgning på f.eks. spindler til ekstremt følsomme jordmikrofoner og gassniffere til sporgas søgning.

Porteføljen omfatter også fastmonteret udstyr til overvågning af f.eks. lækagestøj og vandtryk så lækagen kan opdages allerede i sin opståen. Dermed dækker Seba’s cloud-løsning og overvågning mange tusinde målepunkter verden over, hvilken har sparet millioner m3 rent drikkevand og forhindret forurening.

 

Se alle vores produkter fra SebaKMT her…

Sefram

B&K Precision blev grundlagt i 1951, og har i mere end 70 år opbygget et ry for fremragende design og fremstilling af pålidelige test- og måleinstrumenter. Virksomhedens produkter bruges i en bred vifte af applikationer, herunder design, forskning og udvikling, produktionslinjetest, industriel vedligeholdelse og elektronisk feltservice, og har hovedkontor i Yorba Linda, Californien. Deres europæiske datterselskab Sefram med hovedkontor i St. Etienne, Frankrig, understøtter i øjeblikket kunder i Europa, og har udvikling og produktion af deres velrenomerede dataloggere og feltstyrkemålere.

 

Se alle vores produkter fra Sefram her…

Senko

Senko gasdetektorer forhindrer at mennesker eksponeres for farlige gasser – det redder liv.

Mange mennesker arbejder i miljøer, hvor farlige gasser eller fravær af livsvigtige gasser, udgør en fare og det kan være svært for den enkelte at overskue, hvornår et miljø er farligt. Mange gasser kan hverken ses, lugtes eller opfattes før det er for sent - med mindre der anvendes en gasdetektor.

Dét er filosofien hos Senko. Enkle og robuste gasdetektorer til den rigtige pris og de fleste gasser og miljøer. For med en simpel persondetektor advares brugeren, også når der uforvarende arbejdes i farlige miljøer.

Se alle vores produkter fra Senko her…

Sorama

Sorama er en deep-tech scale-up fra Brainport-regionen i Eindhoven, Holland, specialiseret i at muliggøre og skabe værdifuld indsigt fra lydmålinger. Deres banebrydende akustiske kameraer bruges globalt inden for OEM- og R&D-afdelinger for akustisk design, støjreduktion og smarte miljøer såvel som inden for smart city og smarte stadionapplikationer

Se alle vores produkter fra Sorama her…

SWEMA

SWEMA, med rødder i innovation og kvalitet, er en toneangivende leverandør af avancerede måleinstrumenter i ventilationsbranchen. Brandet er synonym med pålidelighed og præcision, og har etableret sig som markedsleder inden for måleteknologi. 

SWEMA's konstante fokus på præcision og kvalitetssikring har gjort dem til foretrukne partnere for fagfolk og eksperter inden for ventilation og indeklima. Uanset om det er avancerede test- og analyseinstrumenter eller digitale måleløsninger, er SWEMA's produkter designet til at imødekomme de mest komplekse behov. Vælg SWEMA for den ultimative kombination af pålidelighed, præcision og avanceret teknologi inden for måleinstrumenter.

Se alle vores produkter fra SWEMA her…

SYSTRONIK

SYSTRONIK Elektronik og Systemtechnik GmbH. Vi ser tilbage på en succesrig historie på mere end 35 år. I løbet af denne tid er SYSTRONIK blevet et internationalt anerkendt mærke inden for miljømåleteknik. Som medlem af den globale AFRISO-EURO-INDEX-gruppe har de etableret kunde- og partnerrelationer over hele verden. De højkvalitets præcisionsmåleinstrumenter fra SYSTRONIK har en upåklagelig meritliste inden for VVS-branchen. Spidsteknologien til røggasmåling er i centrum for deres forskning og udvikling samt i deres produktion. Enestående kvalitet, omfattende funktionalitet og intelligente innovationer hjælper deres kunder med at være foran konkurrenterne med SYSTRONIK-produkter.

Se alle vores produkter fra SYSTRONIK her…

Tramex

Tramex er førende inden for design og produktion af fugtmålere med og uden pigge, scannere, sensorer til relativ fugtighed og datalogningssystemer. Tramex har ry for høje standarder inden for kvalitet og innovation. Tramex producerer de bedste analoge og digitale fugtighedsdetektorer til en række industrier og forskellige materialer.

Se alle vores produkter fra Tramex her…

TREND Networks

TREND Networks (tidligere IDEAL Networks) har en omfattende erfaring med at tackle de daglige udfordringer, som datakabelinstallatører, netværksteknikere og systemintegratorer møder globalt. Deres engagement i at støtte kunderne afspejles i det innovative udvalg af netværks testudstyr, der sikrer hurtige og præcise resultater under alle forhold. Med hovedkontor i Storbritannien og en global tilstedeværelse gennem internationale kontorer og et erfarent team, fremstiller TREND Networks pålideligt testudstyr, herunder kabel- og fiberkabeltestere, transmissionstestere, PoE-testere, CCTV-testere og meget mere. Deres tilbud om teknisk support, træning, service, kalibrering og rådgivning samt ressourcer til brugeruddannelse viser deres engagement i at hjælpe kunderne med at øge deres produktivitet og effektivitet.

Se alle vores produkter fra TREND Networks her…

UE System Inc

UE Systems har siden 1973 lokaliseret i New York USA, fremstillet og udviklet strukturbaseret ultralydslytteudstyr til tilstandsbaseret vedligehold inden for mekaniske industrikomponenter som bl.a. motorlejer, vandudladere, gearkasser m.m. En anden stor applikation er lækagedetektering på bl.a. trykluftanlæg eller andre overtryksgasanlæg.

Se alle vores produkter fra UE Systems her…

UPRtek

Lys er ikke længere bare Lux. Moderne LED lyskilder skal måles på mange andre parametre for at sikre korrekt belysningskvalitet.

UPRTEK har siden 2010 haft en mission om at bringe lyslaboratoriet ud i værktøjskassen og dermed hjælpe med at sikre korrekt, ensartet, sikker og grønnere belysning, ved at få det bedste ud af enhver lysinstallation. Et armatur kan måles i laboratoriet, men en lysinstallation kan kun måles i felten.

UPRTek har formået at udvikle spektrometre til omtrent alle lysparametre som ikke kræver et egentlig goniometer eller måleglobe i laboratoriet, hvilket sikrer en dokumenterbar måling af samtlige lystekniske parametre i belysningsanlæg, vækstbelysning, displays og meget andet.

Se alle vores produkter fra UPRTEK her…

Value

Value har gennem 20 år produceret instrumenter til kølebranchen. Med deres brede sortiment af vakuumpumper, tømmestationer, kølevægte, manifolds og diverse værktøjer til rør, har de positioneret sig med konkurrencedygtige priser. Som medlem af National Vacuum Technology Standardization Technical Committee og vinder af National Science and Technology Innovation Enterpri.

Se alle vores produkter fra Value her…

Vision Research

Vision Research, en del af Ametek-gruppen, producerer de kendte højhastighedskameraer under navnet Phantom. Produktion og udvikling foregår i USA. Højhastighedskameraerne bruges i en række applikationer inden for bl.a. industri, forskning og udvikling, universiteter, filmoptagelser m.m

Se alle vores produkter fra Vision Research her…

Vivax-Metrotech

Vivax-Metrotech udvikler og fremstiller produkter til placering af nedgravede forsyningsnetværk, placering af fiberoptiske kabler, påvisning af jernholdige metaller, analyse af belægninger og udførelse af ACVG-undersøgelser på katodisk beskyttede rør. De hjælper også med at finde fejl i kablets isolering, efterse indersiden af ​​rør og kanaler og kortlægge nedgravede forsyningsnet.

Se alle vores produkter fra Vivax-Metrotech her…

Zircon

Zircon er verdenskendt for at producere de bedste vægscannere og armeringsjern/metaldetektorer. Deres avancerede teknologi og præcise præstationer gør dem til førsteklasses værktøjer for både professionelle og hjemmebrugere. Med Zircons vægscannere kan man nemt og nøjagtigt finde skjulte strukturer i væggene, mens deres armeringsjern/metaldetektorer er uundværlige for at opdage metaller og armeringsjern i bygningsstrukturer. 

Se alle vores produkter fra Zircon her…