Udlejning & leasing

Skal du bruge et større instrument blot en enkelt gang, kan det måske betale sig at leje. Vi tilbyder et udvalg af vores mest efterspurgte instrumenter til udlejning. Du kan også vælge at finansiere dit instrumentkøb via leasing. Har du allerede et samarbejde med et leasingselskab kan de hjælpe dig, og ellers tilbyder Elma også leasing finansiering i samarbejde med leasingselskab. Så kan du få indtjeningen fra din investering i hus, i takt med at instrumentet betales. 

Udlejning & leasing

Leasing & Finansiering

Køb af større instrumenter eller af flere instrumenter er ofte en nødvendighed for at opfylde myndighedernes eller kundernes krav. Da det ikke altid er budgetteret eller hensigtsmæssigt at belaste kassekreditten eller den fri likviditet kan Elma Instruments tilbyde en række attraktive finansierings muligheder i form af leasingaftaler.

Kontakt os for yderligere oplysninger samt priser. Ring tlf. 7022 1000

Udlejning hos Elma Instruments

Elma Instruments A/S, tilbyder nu igen udlejning af udvalgte instrumenter.

Af og til har man i en kort periode brug for et relativt dyrt instrument. Hvis det ikke lige er et ønske at investere i dette instrument, kan løsningen måske være at leje hos Elma. Vi kan som altid rådgive dig omkring valg af de rigtige instrumenter til dine opgave. Vi kan også vurdere om det kan betale sig at købe eller leje.

Hvis lejeperioden bliver forlænget, kan et køb måske efterfølgende bedre betale sig. Når du lejer hos Elma, har du altid forkøbsret til instrumentet og med fradrag af den betalte leje. Det er din sikkerhed for den optimale løsning. Når du lejer hos Elma, er det altid de nyeste og mest brugervenlige instrumenter. Ligeledes er alle instrumenter med aktuelt og gyldigt kalibreringscertifikat. (Vi udlejer til erhverv med cvr. nr. og positiv kreditgodkendelse).

Elmas udlejningssortiment

Energianalysator  1

Energianalysator

CA 8345 QualiStar Class A
El-nr. 63 98 904 320

KAT IV energianalysator med fire strømindgange og fem spændingsindgange for måling på alle typer installationer.

3 dage    kr. 2.995,-
7 dage    kr. 5.995,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Netværk-/certificeringstest 1

Netværk-/certificeringstest

LanTek IV-S 3000MHz
El-nr. 63 98 931 542

Ny smartere og hurtigere LAN tester. Tester og gemmer på kun 7 sekunder (cat 6A) Tester op til cat 8.2 og med mulighed for montering af fiber test. Spørg om pris på fiber moduler. Priseksempel inkl. software- og teknisk support.

3 dage    kr. 3.595,-
7 dage    kr. 6.995,-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kortslutningsadapter 1

Kortslutningsadapter

Metrel MI3144 Kortslutningsadapter 800V
El-nr. 63 98 916 965

Loopmeteradapter til høje kortslutningsstrømme - Kan forbindes via aMESM app eller Eurotest installationstester.

3 dage    kr. 1.995,-
7 dage    kr. 3.995,-

På følgende 7 dage/uger ydes -50%. Priserne er ex. moms og forsendelse. 

Se vores lejebetingelser her

Elma Instruments kan også tilbyde finansiering/leasing af din instrument køb.
Kontakt os for et godt tilbud – ring 7022 1000.