Service, kalibrering og udlejning

Hos Elma Instruments forstår vi, at kalibrering og service i mange tilfælde er lige så vigtigt, som instrumentet selv. Derfor bestræber vi os altid på at have landets hurtigste servicetider, til de bedste priser. Det sikrer at dit måleudstyr altid er funktionelt og dokumenteret retvisende. 

Serviceskema / RMA

Opret selv din servicesag her. Så sikrer du at vi får alle de oplysninger vi har brug for, for at garantere dig den bedste service. Du kan desuden følge din servicesag fra start til slut.

Opret servicesag / RMA

Service og kalibrering

Læs om vores serviceafdeling, kalibreringsudstyr og personale. Vi tilbyder kalibrering af langt de fleste fysiske parametre, her kan du også læse om et udvalg og priseksempler.

Kalibrerings- og serviceafdeling

Quicksupport

Her kan du starte Elma Quicksupport, hvor vi har mulighed for at se din skærm eller overtage styringen af din computer. Start Quicksupport og ring til os for bedste support. 

Start Quicksupport her

Udlejning & leasing

Skal du bruge et større instrument blot en enkelt gang, kan det måske betale sig at leje. Vi tilbyder et udvalg af vores mest efterspurgte instrumenter til udlejning. Du kan også vælge at finansiere dit instrumentkøb via leasing. 

Lej og Lease her