Sænk dine omkostninger samme med Elma Instruments

Et samarbejde med Elma Instruments er mere end bare levering af produkter. Vi er din aktive partner i hele processen – fra udvælgelse af relevante produkter, levering og lokalt lager, til løbende service, kalibrering og vedligehold af dine instrumenter. 

Vi tilbyder vores kunder en helhedsløsning i form af produkter, logistik samt service & kalibrering, support og anden after sales service, for at reducere din totalomkostning.

DIN PARTNER

For dig indebærer samarbejdet med Elma Instruments, at håndtering og antal af leverandører, forsendelser og fakturaer mindskes, for at mindske din logistikomkostning. Her har du adgang til alle de største producenter af professionelt test- og måleudstyr. Kort sagt: Du får mere tid til alt det andet, som betyder noget i din forretning og sænker dine omkostninger til måleopgaver.

Vi tilpasser vores koncepter efter dit arbejdsområde, så du kan fokusere på dit kerneområde, høj produktivitet med lave totalomkostninger, hvilket i bund og grund er det, som øger din virksomheds konkurrencekraft.

PRODUKTER

Vi hjælper dig, gerne efter besøg, med at overskue dine behov og kan komme med forslag til det nødvendige sortiment, for at løse dine salg og opgaver. Nogle gange kan flere forskellige instrumenter erstattes med ét universal instrument, med flere funktioner, hvilket letter anvendelse, dokumentation og løbende service- og kalibrering. Vi hjælper dig med overblikket.

LOGISTIK & LOKAL LAGER

At være Skandinaviens største på test- og måleinstrumenter forpligter. Derfor kan vi fra vores store centrallager levere langt de fleste produkter fra dag til dag. Det minimerer behovet for lagerlægning hos dig, så du ikke binder kapital i produkter og håndtering.

ORGANISATION OG SUPPORT

Med færre kontaktpersoner hos én totalleverandør, samlede leveringer og færre faktura, sparer du tid. Vi har dedikerede eksperter i hele Danmark, som gerne besøger jer og et bagland af dygtige teknikere, som sidder klar ved telefonen, klar til at afhjælpe ethvert spørgsmål og behov indenfor måleteknik. Du er altid velkommen til at kontakte os for en ærlig snak om hvad du skal vælge og hvorfor. 

SERVICE OG KALIBRERING

Der kan blive dyrt for virksomheden at få fejl på målingerne, men det kan undgås ved at kalibrere jeres instrumenter regelmæssigt. Med en serviceaftale hos Elma Instruments, behøver I ikke selv at investere i avanceret kalibreringsudstyr, vedligeholdelse af tekniske kompetencer eller bruge ressourcer på registrering og administration. Vi sørger for, at I automatisk får besked, når det er tid til at kalibrere jeres instrumenter. Prisen er altid den samme på kalibrering og fragten til og fra serviceværkstedet er naturligvis uden omkostninger.

Vores serviceværksted tilbyder service og kalibrering af alle parametre, fra elektriske værdier til tryk, luftflow, temperatur, gasser og andre miljøparametre – uanset fabrikant. Du behøver blot én leverandør for at få kalibreret alle dine måleinstrumenter.

INGEN SKULTE OMKOSTNINGER

Vores målsætning er at arbejde transparent og struktureret. Sammen laver vi en analyse af dit produktsortiment og dine indkøbsprocesser. Hos Elma Instruments betaler du for den vare du har købt – alt andet er inklusiv.

TCO

Med fokus på Total Cost of Ownership, hjælper vi jer med at optimere jeres indkøb, logistik, administration samt varelager, og dermed bunden lagerkapital. Det hjælper jer til større overblik over omkostningerne. Ofte udgør produktet kun en mindre del af udgiften, hovedparten udgøres af udgifter til administration, leverandører, logistik og varelager samt after-sales service, hvis der ikke er styr på service og support. 

Uanset om jeres mål er færre leverandører, lavere lagerbeholdning eller hjælp til produktion, lagerstyring og after-sales support på Privat Label produkter, så har vi en løsning til jer.

DIGITAL STYRING AF VAREDATA OG EDI ( Electronic Data Interchange )

Elma Instruments har flere tusinde varer indenfor måleteknik. EAN- og Elnummer følger produktet fra producent via grossist og forhandler til slutbruger. Resultatet er effektiv håndteringen og administrationen i hele værdikæden med høj produktsporbarhed.

Har I mulighed for EDI, tilbyder vi også mulighed for elektronisk handel. Hastigheden øges, risikoen for fejl minimeres og datakvaliteten højnes, når rejsen fra ordre til levering og fakturering håndteres automatisk.