Solceller

Efter installationen af solceller er vedligeholdelse og effektoptimering afgørende for at sikre en høj ydeevne og maksimal elproduktion. Ved at bruge fejlfindingssinstrumenter kan problemer nemt identificeres og løses.

Solceller (Intro)

En stabil elforsyning er en vigtig del af vores infrastruktur. Det betyder b. la. at have en bæredygtig plan for elforbruget og samtidig at holde omkostningerne nede. Solceller er blevet et populært alternativ som en bæredygtig energikilde, men da teknologien er forholdsvis ny, er det ikke ualmindeligt, at der kan være problemer med udstyret. Her kan Elma Instruments hjælpe.

Vedligeholdelse og effektoptimering

Overvågning og gennemgang af solceller efter installationen er afgørende for at sikre en høj ydeevne og maksimal elproduktion. Ved at bruge de rigtige instrumenter inden for fejlfinding, kan årsager til problemer i systemer som disse opdages. Det kan f.eks. være fejl i inverteren, løse forbindelser eller at forkert trukne ledninger i solcellerne identificeres og fikses, så solcellens ydeevne øges for at energiproduktionen og levetiden på solcellerne øges. Dette kan have stor betydning set ud fra et bæredygtighedsperspektiv og også økonomiske besparelser.

Se alle vores solcelletestere