Velkommen til Norcam

NORCAM er blevet en del af Skandinaviens førende distributør af test- og måleudstyr

Elma instruments har mere end 40 års bred teknisk erfaring og er Skandinaviens største distributør af test- og måleudstyr. 

Hvem er Elma Instruments?

Elma Instruments har mere end 60 veluddannede kolleger indenfor tekniske brancher, som hjælper dig ved spørgsmål og opgaver, indenfor alle typer måleudstyr. Samtidig er vi styrket med en service- og kalibreringsafdeling med 9 kolleger lokalt i både Danmark, Norge og Sverige.

TV-Inspektion

TV-Inspektion

Med det førende program fra både Vivax skubbekamera, til de avancerede systemer fra Minicam, med stikkamera, selvkørende anlæg og inspektionsbiler, finder du det komplette produktprogram her.

Se produkterne her

Kabel- sonde- og Installationssøgere

Kabel- sonde- og
Installationssøgere

Effektiv og enkel sondesøgning med sondesøgere fra Vivax og Radiodetection. Sondesøgning i kombination med f.eks. kloakkamera, finder ligeledes let blokeringen i kloakken.

Se produkterne her

Kabel- sonde- og installationssøgere

Laserudstyr

Afstandsmålere, linjelasere og rotationslasere, til både lette opmålingsopgaver og nivellering og rørlægning på større entreprenøropgaver.

Se produkterne her

Personbeskyttelse / Gasdetektering

Personbeskyttelse / Gasdetektering

Elma Instruments tilbyder robuste og pålidelige gasdetektorer til personbeskyttelse, der sikrer kloakmestre og entreprenører optimal sikkerhed under brønd- og kloakarbejde f.eks. ved tv-inspektion. Gasdetektorer er simple i brug og skal anvendes ved alle opgaver hvor der arbejdes i områder med risiko for farlige gasser, f.eks. svovlgas i kloak, iltfortrængning ved brøndarbejde og eksplosive miljøer f.eks. ved arbejde i områder omkring tankstationer, gasrør og lignende. Vores sortiment omfatter de sikreste og simpleste produkter fra verdens førende producenter. Med Elma Instruments løsninger kan du fokusere på dit arbejde, velvidende at sikkerheden er i top. Sørg for et sikkert arbejdsmiljø med det bedste udstyr til gasdetektering.

Se produkterne her

Røgpatroner

Røgpatroner

Røgpatroner er et simpelt værktøj til lækagesøgning på rør og kloak. Røgpatronen er fuldstændig sikre og skal antændes med lighter eller gasbrænder, der er ikke risiko for selvantændelse. Herefter udvikler de en meget tæt og kraftig partikelrøg som kan indblæses i kloakker og andre rørinstallationer. Røgpatroner findes i mange størrelser og farver og røgen finder altid vej gennem de mindste sprækker og kan dermed synliggøre brud på rør, også skjulte installationer i soklen i køkkener. Husk at en røgpatron udvikler varme og partikler, så hvor de kan anvendes direkte i betonrør skal der anvendes underlag eller sikker indblæsningsanordning i f.eks. PVC rør ligesom de ikke bør afbrændes i f.eks. beboelsesrum i større mængder, da partiklerne lægger sig på overflader.

Se produkterne her