AL-Laser bliver en del af Elma Instruments

Elma Instruments A/S har pr. 1. marts 2020 købt aktierne i A.L. Laser A/S i Greve

For at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling har Michael Larsen nu valgt at sælge aktierne i AL-Laser til Elma Instruments. 

AL-Laser har i næsten 40 år været en professionel leverandør af bl.a. kabel- og rørsøgere, inspektions-tv, laserudstyr samt metalsøgere. Kunderne er bl.a. industrien, byggebranchen og forsyningsselskaber. 

 

 

Elma Instruments har i mere end 40 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr. Elma Instruments er ligesom AL-Laser inde i en meget positiv udvikling og ekspanderer konstant. AL-Laser er derfor et godt match, der perfekt supplerer Elma Instruments sortiment. 

Med kombinationen af Elma Instruments eksisterende produktprogram og de mange nye spændende produkter fra AL Laser, kan vi nu tilbyde vores kunder et endnu stærkere og bredere sortiment.  Alle AL-lasers kompetente medarbejdere med Michael Larsen i spidsen fortsætter under det nye ejerskab.

Elma Instruments som har kontorer i København, Oslo og Stockholm er en del af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

For yderligere information kontakt Michael Larsen på ML@al-laser.dk eller Lars Bendixen på LB@elma.dk