Elma Instruments overtager Kimo Instrument

Elma Instruments overtager Kimo Instrument

Elma Instruments har per den 1. oktober 2020 købt samtlige aktier i Kimo Instrument Sverige AB

For at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling på det svenske marked har Elma Instruments den 1. oktober 2020 overtaget Kimo Instrument Sverige AB. Kimo har en meget stærk position med afdelinger i både Stockholm og Göteborg og har i mere end 15 år været en af Sveriges ledende leverandører inden for salg og kalibrering af instrumenter og dataloggere til industri, ventilation og klima. Kimo fortsætter som selvstændigt selskab ligesom deres kompetente medarbejdere også fortsætter.

Elma Instruments har i mere end 40 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr. Elma Instruments er inde i en positiv udvikling og ekspanderer konstant. Kimo er derfor et godt match, der perfekt supplerer Elma Instruments sortiment og strategi.
Med kombinationen af Elma Instruments eksisterende produktprogram og de mange nye spændende produkter fra Kimo, kan vi nu tilbyde vores kunder et endnu stærkere og bredere sortiment.  

Elma Instruments har afdelinger i København, Oslo og Stockholm og er en del af den svenske industrikoncern Indutrade, som bl.a. sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

For yderligere information kontakt:

Louis Svane – LS@elma-instruments.se
Lars Bendixen – LB@elma.dk