NORCAM bliver en del af Elma Instruments

NORCAM bliver en del af Elma Instruments

Elma Instruments A/S har pr. 29. april 2022 købt aktiviteterne i NORCAM ApS

For at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling har Morten Brandt Jensen nu valgt at sælge ak-tiviteterne i NORCAM til Elma Instruments. Morten Brandt Jensen fortsætter hos Elma og bliver en del af vores store stærke team som står klar til at hjælpe med enhver tænkelig inspektions- og måleopgave.

NORCAM er grundlagt af Morten Brandt Jensen, med baggrund i mange års erfaring indenfor kloak og kameraindustrien. NORCAM har eksklusiv forhandling i Danmark og Sverige af Mini-Cam rørinspektions løsninger samt tilbehør fra flere anerkendte leverandører. 

Elma Instruments har i mere end 40 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr. Elma Instruments er ligesom NORCAM inde i en meget positiv udvikling og ekspanderer kon-stant. NORCAM er derfor et godt match, der perfekt supplerer Elma Instruments sortiment. 


Med kombinationen af Elma Instruments eksisterende produktprogram og de mange nye spændende pro-dukter fra NORCAM, kan vi nu tilbyde vores kunder et endnu stærkere og bredere sortiment.  

Elma Instruments som har kontorer i København, Oslo, Gøteborg og Stockholm er en del af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

For yderligere information kontakt Morten Brandt Jensen på MBJ@norcam.dk  eller Lars Bendixen på LB@elma.dk