Personsikkerhed: Senko gasdetektorer, nu hos Elma Instruments

Personsikkerhed: Senko gasdetektorer, nu hos Elma Instruments

Hos Elma er vi stolte af at kunne præsentere det komplette program af transportable gasdetektorer til brug i forbindelse med personbeskyttelse, fra den koreanske producent Senko.

Programmet består af en række single gasdetektorer, der kan konfigureres med èn ud af i alt 7 forskellige måleceller, til detektering af fx ilt(O2), hydrogen (H2) eller ammoniak (NH3), for bare at nævne et par konfigurationsmuligheder.

Derudover kan vi også tilbyde multigasdetektorer til beskyttelse ved arbejde i applikationer med kloak og spildevand mf. Multigasdetektorerne kan konfigureres med en kombination af elektrokemisk måleceller og enten en pellistor eller en infrarød målecelle til måling af brændbare gasser. Sidstnævnte konfiguration medfører en række fordele. Den største og mest afgørende forskel på en Infrarød målecelle er at en infrarød målecelle ”fails to safety” i modsætning til en pellistor, som dermed i visse situationer kan medvirke til at skabe falsk tryghed. 

Af yderligere fordele kan nævnes mindre drift af sensorens nulpunkt, længere levetid, samt mindre strømforbrug der medfører en uhørt lang batterilevetid, som i dette tilfælde er helt op mod 60 dage, på en enkelt opladning af 4-6 timers varighed. 

Se de nye produkter fra Senko her