Strategisk samarbejde om service på produkter

Strategisk samarbejde om service på produkter

Elma Instruments og Dancutter servicerer nu Minicam inspektionskameraer og robotteknologi til rørledninger i Farum og Viborg

Elma Instruments har indgået et strategisk servicesamarbejde med Dancutter, en specialist inden for robottek-nologi til rørledninger, og udvidet samarbejdet med Minicam, en anerkendt producent af inspektionskameraer til rørledninger. Dette samarbejde er etableret for at styrke og optimere service og support af produkter fra Minicam og Dancutter. Som en del af dette samarbejde åbnes et nyt servicecenter i Viborg for Minicam pro-dukter, og Elma Instruments vil fremover være servicepartner for Dancutter på Sjælland.

Partnerskab sigter mod at forbedre kundetilfredsheden ved at tilbyde en mere effektiv og integreret service-oplevelse. Elma Instruments vil med sin ekspertise inden for test- og måleudstyr fungere som en central ser-vicepartner på Sjælland, hvilket sikrer, at Dancutter kunder får adgang til professionel support og vedligehol-delse af høj kvalitet.

"Vi er meget glade for at kunne annoncere dette samarbejde, som vil bringe betydelige fordele for vores kun-der," siger Jonas Sodemann, servicechef hos Elma Instruments. "Ved at kombinere vores tekniske kompetencer og ressourcer med Dancutter og Minicam, kan vi levere en endnu bedre serviceoplevelse og sikre, at vores kunder får den bedst mulige support."

Det nye servicecenter i Viborg vil fungere som det centrale knudepunkt for service og vedligeholdelse af Mini-cam produkter i hele Europa. Centeret vil være bemandet med højt kvalificerede teknikere og udstyret med avanceret teknologi for at sikre, at alle reparationer og vedligeholdelsesopgaver udføres hurtigt og effektivt.

"Vores partnerskab med Elma Instruments er et vigtigt skridt i vores strategi om at levere førsteklasses service til vores kunder," udtaler Niels Danielsen, salgschef hos Dancutter. "Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Elma Instruments for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige support, især på Sjælland, hvor vi nu har en dedikeret servicepartner."

Robert Rose, Customer Support Manager hos Minicam, tilføjer: "Etableringen af det nye servicecenter i Viborg vil gøre det muligt for os at tilbyde mere omfattende og effektiv service til vores kunder i hele Europa. Elma Instruments' ekspertise inden for service og support vil være en uvurderlig ressource for vores virksomhed."

For yderligere information, kontakt venligst:

Servicechef - Jonas Sodemann 
Elma Instruments
Telefon: +45 4595 4588
Email: js@elma.dk

Salgschef - Niels Danielsen
Dancutter
Telefon: +45 9651 4805
Email: nd@dancutter.com

Om Elma Instruments

Elma Instruments er førende leverandør af test- og måleudstyr i Skandinavien med over 40 års erfaring inden for branchen. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af produkter og løsninger til en række industrier.

Om Dancutter

Dancutter er specialiseret i udvikling og produktion af robotteknologi til rørledninger. Med innovative løsnin-ger og et fokus på kvalitet er Dancutter en pålidelig partner inden for rørinspektion og -reparation.

Minicam

Minicam er global leder inden for design og fremstilling af inspektionskameraer til rørledninger. Med et stærkt fokus på teknologi og innovation leverer Minicam produkter af højeste kvalitet til industrien.