Elma Instruments A/S

Velkommen hos Elma Instruments. Her finder du markedets ubetinget største udvalg af test- og måleudstyr.

Firmaprofil

Vi er mere end 50 medarbejdere, fra Danmark, Norge og Sverige, som alle er veluddannede teknikere, der står parat til at rådgive og vejlede dig, når du skal vælge dit næste måleinstrument


Velkommen hos Elma Instruments. På vores hjemmeside finder du markedets ubetingede største udvalg af test- og måleudstyr. Udvalget henvender sig til et væld af forskellige brancher og vi mener, at du vil kunne finde alt du skulle have brug for om du er indenfor el-, vvs-, ventilation-, klima-, termograferings- eller autobranchen. Du vil ligeledes finde et bredt udvalg af instrumenter til både fødevare-, køle-, miljø- og energibranchen.

Vores hjemmeside efterstræber vi at gøre så brugervenlig som muligt, og sørge for løbende at opdatere med nyheder og gode tilbud, så der sker noget nyt på hjemmesiden hver gang du besøger den. Ud over en online shop, kan vi også tilbyde dig en række kurser indenfor måleteknik og termografering, samt et godt udvalg af instrumenter til leasing. Du kan også hente alt fra nyhedsaviser, kataloger, manualer, software og firmware fra vores download sektion.

Det er vigtigt at få kalibreret sine instrumenter årligt og vi tilbyder derfor service og kalibrering til fordelagtige priser, fra egne værksteder lokalt i Danmark.

I slutningen af 2004 blev det der dengang hed Elmanet gruppen lagt sammen med det danske selskab New Instruments, og i 2005 fusionerede vi til det nye selskab Elma Instruments. Vi har mere end 50 års erfaring og teknisk know-how og vi er Skandinaviens største distributør af test- og måleudstyr.

Vores mål er at vedholde vores position, som den førende leverandør af måleinstrumenter, og ønsker til enhver tid at kunne præsentere dig for et bredt program af måleinstrumenter i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder med næsten alle førende producenter i verden, hvilket gør os i stand til at finde de bedste instrumenter til det Skandinaviske marked, både når det gælder høj kvalitet og om at opfylde gældende lovkrav, men også når det gælder specielle ønsker fra vores kunder.

Vi byder dig velkommen hos os og ser frem til at betjene dig.