Forvent lidt mere, når du handler hos Elma

Det er absolut ikke en selvfølge nu om dage, at du kan ringe til din leverandør og få support på de produkter du har investeret i. Du kan altid kontakte Elma.

Forvent lidt mere, når du handler hos Elma

Vores dygtige teknikere sidder altid klar – kun et besøg eller opkald væk

Det er absolut ikke en selvfølge nu om dage, at man kan ringe til sin leverandør og få support på de produkter man har købt. Hos Elma Instruments har vi 16 dygtige teknikere siddende ved telefonen - klar til at hjælpe dig med alt inden for måleteknik. Hos os kan du få en ærlig snak om hvad du skal vælge og hvorfor. Alle vores teknikere har en baggrund som el-installatør, maskinmester eller elektroniktekniker. De fleste af os har arbejdet med måleinstrumenter i langt over 10 år, så du er i trygge hænder når du køber et af vores instrumenter.

Ingen gebyrer og skjulte ekstra-omkostninger

Hos Elma Instruments betaler du for den vare du har købt plus forsendelsesomkostninger, alt andet er altid inklusiv. Du kommer ikke til at opleve nogen af de gebyrer der efterhånden er blevet hverdag overalt hvor man handler.

Lagerførende fra vores danske centrallager

Elma Instruments er lagerførende i stort set alt hvad du finder på vores hjemmeside og i vores kataloger. Selv i disse tider med lange fragttider og lange leveringstider på råmaterialer, sætter vi en ære i at vores leveringsikkerhed altid er over 95%. Vi kan altid finde et instrument, der kan løse din opgave direkte fra vores danske centrallager.

Danske manualer og hjælp til måleteknik

Selvom vi har over 3000 måleinstrumenter i vores system, sætter vi en ære i at der bliver udarbejdet danske manualer. Manualen er udarbejdet af en af vores teknikere der selv har arbejdet med instrumentet, så den altid er let at gå til. Under ”Viden og kurser” på vores hjemmeside elma.dk finder du mange artikler om måleteknik for vores brede udvalg af produkter.

Partnerskab med de førende leverandører i verden

Vi har nøje udvalgt de bedste instrument-producenter i verden, og de fleste af dem har vi arbejdet sammen med i over 15 år. Dette eksklusive partnerskab gør at vi altid kan udvælge den rigtige kvalitet til vores danske kunder. Så, om du vælger et produkt fra vores egen produktion af grønne instrumenter eller et produkt fra en af vores mere end 100 leverandører, står vi altid inde for, at kvaliteten er i orden.

Eget service og kalibreringsværksted

Hvis man skal måle rigtigt, skal man ind imellem have sit udstyr kalibreret. Derfor har vi over de sidste 5 år investeret massivt i et højteknologisk service- og kalibreringsværksted. 6 dygtige serviceteknikere er klar til at løse dine udfordringer. Det betyder, at vi i dag kan lave det meste udstyr internt i huset, og at du derfor kun skal vente et par dage, på at få dine instrumenter retur.

Derfor synes vi det er værd at handle hos Elma – Håber du har samme oplevelse
 

                 
Anders Lisberg Petersen

Administrerende Direktør