Focus Edition – Elma Instruments sætter fokus på...

Igennem en serie artikler, sætter vi fokus på en række interessante emner og går helt i dybden med dem. Vi kalder det “Instrument News – Focus Edition”.

Focus Edition – Elma Instruments sætter fokus på...
Fokus Edition 2101 DK 1

Stop brandslukningen og begynd at se, lytte og føle dig til teknisk vedligeholdelse

Hvilken form for vedligeholdelse anvender I i jeres virksomhed? Uagtet om I udfører tilstandsbaseret-, forebyggende- eller forudsigende vedligehold, så kan Elma Instruments rådgive i, hvordan I bedst kommer i gang eller optimerer jeres nuværende vedligeholdelsesprogram. På denne side viser vi eksempler på nogle af de områder, som der ofte er fokus på. Vedligehold er lig med økonomisk stabilitet. Uforudsete udgifter til pludselige reparationer eller uventet nedbrud på produktionsanlæg, kan skabe katastrofale konsekvenser.

Læs mere
Fokus Edition 1801 DK 1

Alt det der er værd at vide om termografering

I denne første udgave af Instrument News «Focus Edition»  sætter vi ekstra fokus på termografi og FLIR. Elma er lagerførende FLIR masterdistributør i hele Skandinavien - kvalitet, kundeservice og support er nogle af nøgleordene, når du handler termokamera hos Elma. Men uanset om du behøver et termokamera til din smartphone til et par tusinde kr., eller et af de super professionelle High-end termokameraer er Elma din dedikerede partner både før, under og efter købet.

Læs mere
Fokus Edition 1901 DK 1

Spændende spændingskvalitet

Jo, den er god nok. Spændingskvalitet, og effektkvalitet i det hele taget, bliver mere og mere spændende og relevant at måle. Om det så er simpel energimåling for optimering, måling af spændingskvalitet som udfordres af elektroniske belastninger eller måling af belastningskvalitet i forbindelse med fejlsøgning, kræver det det rigtige instrument at finde hvad du søger.

Læs mere
Fokus Edition 1902 DK 1

Fremtidens Installationstestere

Stærkstrømsbekendtgørelsen er ikke længere gyldig. Nu skal du arbejde efter DS/HD 60364, også når det gælder installationstest. Bliv klogere på hvad det betyder det for dig og om du overhovedet kan bruge din gamle installationstester.

I denne Focus Edition stiller vi skarpt på, hvad du skal være specielt opmærksom på, når du vælger din næste installationstester, som skal udføre kontrol jf. DS/HD 60364. Vi nævner også et par eksempler på skærpelser og øget fokus, men kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde den helt rigtige installationstester til dit behov.

Læs mere