Alsidig servicetekniker

Elma Instruments søger alsidig servicetekniker søges til vores service og kalibreringsværksted

Vi har gang i udviklingen hos Elma Instruments, så vi søger nu en alsidig og udadvendt og kundeminded servicetekniker til vores kalibrerings- og service team i Farum.
 
Elma Instruments er Skandinaviens største forhandler af måleudstyr, og er den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder håndholdt måleudstyr. Vi er repræsenteret inden for rigtigt mange områder, herunder installationstest, termografering og klima. Hos Elma Instruments møder du en virksomhed der igennem de sidste mange år har være inde i en rygende udvikling og er i dag repræsenteret på fire lokationer over Danmark, Sverige og Norge. Vi har egne serviceafdelinger i Farum, Stockholm og Oslo, hvor vi servicerer langt de fleste produkter i vores sortiment.
 
I serviceafdelingen er vi firmaets ansigt til kunderne når der er behov for kalibrering eller service på de mange forskellige produkter vi sælger, ligesom der ofte kommer spørgsmål omkring brugen af instrumenterne. Alle henvendelser løser vi enten selv eller i nært samarbejde med kollegaerne i vores salgsafdeling. Jobbet er som servicetekniker på vores service- og kalibrering værksted i Farum.

Ønskede kvalifikationer til stillingen som tekniker:

  • Engelsk på godt niveau både mundtligt og skriftligt, da vi har kontakt med mange udenlandske leverandører.
  • Gerne erfaring inden for elektronik og lodning – enten professionelt, eller som ”professionel amatør”.
  • Selvkørende og gerne med godt overblik.
  • Faglig baggrund kan være elektronikmekaniker, kalibreringstekniker, finmekaniker eller andet inden for den tekniske verden. Det vigtigste er en god forståelse for og af teknik og gerne en god fingerfærdighed.
  • IT-mæssigt, må du er det en fordel hvis du er på et sikkert niveau inden for Microsoft office-pak

I Elma Instruments har vi en god og åben atmosfære, hvor alle er med til at løse den fælles opgave, med at vore kunder skal have den bedste oplevelse med deres måleinstrumenter. Der vil være mulighed for personlig udvikling i forbindelse med jobbet, ligesom der lejlighedsvis vil forekomme besøg og træning hos producenter.
 
Til vores medarbejdere tilbyder vi blandt andet: Frokostordning, sundhedsforskning og bonus-ordning.
 
Lyder jobbet som noget for dig, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Ansøgninger kan sendes på cv@elma.dk og spørgsmål kan rettes til servicechef Jonas Sodemann på telefon 60 98 11 10 eller på mail js@elma.dk