Job hos Elma

Job hos Elma

Kommerciel Produktchef – måleudstyr til bygning, HVAC og fugtmåling

Til vores kontor i Farum, søger vi en Kommerciel Produktchef til udvikling af et segment med stort potentiale på det skandinaviske marked. Har du en teknisk baggrund og vil gerne rykke over i en kommerciel produktchefrolle? Finder du det spændende at være med til at udvikle processer? Så vil dette job måske være noget for dig.

Elma Instruments er Skandinaviens største forhandler af teknisk måleudstyr til de fleste tekniske brancher. Efter flere års positiv udvikling ønsker vi at styrke vores produktorganisation med en kollega til vores hovedkontor i Farum. Du vil få en bred berøringsflade i organisationen på tværs af salg, indkøb og vores skandinaviske produkteksperter. Du får selvstændigt ansvar for at forretningsudvikle dine produktkategorier og skabe mervækst i segmenterne i Skandinavien.

Dine ansvarsområder:

Med reference til salgsdirektøren vil dine opgaver bl.a. være:

 • Positionering af Elma’s produkter på markedet med kommerciel fokus på produktstrategi, sortiment, anvendelse, pris og lovgivning (compliance)
 • Digital forretningsudvikling, herunder masterdata og PIM
 • Gennemførelse af markedsanalyse
 • Understøtte salgsstrategien og støtte sælgerne med teknisk viden og support
 • Tæt samarbejde med salgsledelsen og marketing ved produktlancering, herunder træning af Elma’s sælgere
 • Etablering og opretholdelse af leverandørrelationer
 • Opgaverne udføres i samarbejde med rutinerede kolleger

Dine kvalifikationer:

Du kommer sandsynligvis med en teknisk uddannelse som fx ingeniør, installatør, maskinmester eller lignende. Desuden forventes du at leve op til følgende:

 • Minimum 3 års produktledelseserfaring inden for et lignende forretningsområde
 • Kunne analysere en teknisk problemstilling og rådgive kunden, så de får den optimale løsning
 • Specifikt kendskab til HVAC og fugt er en fordel, men ikke et krav
 • Selvstartende, initiativrig og kommercielt orienteret
 • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk er essentielle
 • Du brænder for den gode og strukturerede service af både kolleger, kunder og leverandører – The Elma Way

The Elma Way

Vi arbejder som et team, der støtter hinanden. Vi har kunden i centrum. Kunden skal forvente sig lidt mere, når man handler med Elma. Vi sikrer, at vores kunder er tilfredse med de opgaver vi leverer, og vi følger op! Hos Elma skal det være sjovt at gå på arbejde. Det er det, fordi vi er kollegaer, der er positive med god energi og føler et ansvar overfor hinanden.

Elma Instruments tilbyder:

 • Et job med kommercielt ansvar og stor indflydelse på udvikling af produktchef-funktionen i samspil med strategi og organisation
 • Erfarne kollegaer i et positivt arbejdsmiljø
 • Gode udviklingsmuligheder og efteruddannelse

Stillingen

Dagligt arbejdssted er på vores skandinaviske hovedkontor i Farum i Nordsjælland. Vi tilbyder lønpakke med bl.a. frokostordning, pension og sundhedsforsikring. Herudover, månedsbaseret bonusbetaling afhængig af virksomhedens salgsresultater.

Noget for dig?

Så upload straks dit CV. Du er altid velkommen til at kontakte Managing Partner hos Unikom Search, Erik Bernskov, på +45 40 84 86 85.

Send os dit CV her

Unikom Search er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

 

Om Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S ”Measurement made easy” er Skandinaviens førende virksomhed inden for transportabelt test- og måleudstyr til alle brancher. Vi er mere end 60 kolleger med hovedkontor i Farum, Danmark samt afdelinger i Sverige og Norge. Elma er eksklusiv distributør for en række af verdens førende test & measurement producenter og henvender os til et bredt udsnit af professionelle tekniske brancher, bl.a. el-, tele/data-, ventilations-, vvs-, energi-, termografi-, miljø-, bygge-, entreprenør-, kloak- og autobranchen.

Elma Instruments en del af Indutrade. Indutrade er en teknologisk førende international koncern med flere end 230 virksomheder i 32 lande, primært Europa. Indutrade omsatte i 2023 for 32 mia. SEK og er noteret på OMX Nordiske Børs Stockholm.